stora salen, auktion, spelning, dukning

Välkommen att boka Källör

OBS: Med anledning av coronaepidemin har Kommittén för Nytta och Nöje vid Bygdegårdsföreningen Källör beslutat att tillsvidare ställa in samtliga evenemang i föreningens regi. Vi följer utvecklingen och myndigheternas rekommendationer noga, och kommer att återuppta verksamheten så fort som omständigheterna så tillåter. Detta berör inte uthyrningen för privata evenemang, som sker på hyresgästens ansvar.

Socie­tets­huset Källör kan bokas för fester, kulturevenemang, konferenser, förenings­samman­träden med mera. Bokning medges under förut­sättning att hyres­gästen accepterar det ansvar som åligger vid hyres­till­fället samt gällande villkor.

I vår boknings­kalender kan du se när huset är ledigt. Här kan du också göra en pre­liminär­bokning.

Priser

Följande priser avser Stora salen (inkl. scen och loge), Lilla salen, och beredningsköket och tillhörande förrådsutrymmen. (Verandan är under restaurering.)

Mån-Tors 12:00 - 10:00 (nästa dag) 1000 kr/dygn
Fre-Sön 12:00 - 10:00 (nästa dag) 2000 kr/dygn
Helg (2 dygn) Fre 12:00 - Sön 10:00 3500 kr

Andra tider efter överenskommelse.

Under restaureringsarbetet (för närvarande) gäller 25% rabatt på ovanstående priser.

Har du frågor kan du kontakta Jouransvarig på telefon MDcyLTAyNiA0OCA3Mg== eller e‑post Ym9rYUBrYWxsb3Iuc2U=.


Skiss över plan 1

Skiss plan 1

För bokning av "Biblioteket"

Det blåmarkerade "Biblioteket" är ett mötesrum för upp till 15 personer som kan bokas vid tre tillfällen per dag: kl 09‑13, kl 13‑17 och kl 17‑21. Priset är 300 kr per tillfälle. Pentryt ingår. "Biblioteket" bokas genom att skicka en bokningsbegäran till Ym9rYUBrYWxsb3Iuc2U=, ange önskat bokningstillfälle och kontaktuppgifter för hyresansvarig.