Jörgen Anderstig med gäster

20/10 - Pubkväll för medlemmar

Välkomna till en kul kväll med härlig musik!

Fredagen den 20 oktober kl 18.00

Bindande anmälan görs senast den 13 oktober genom att betala och meddela deltagarnas namn till AnnKatrin på MDcwLTU2OCAzNCA3Ng== eller YWtqc3BhbmdlbmJlcmdAaG90bWFpbC5jb20=.

Inträde: 100 kr Swish MTIzLTIyNiA3MiA3Ng== eller Bankgiro 306‑0977 Glöm inte att ange "pubkväll" och namn som meddelande för din betalning.

JÖRGEN ANDERSTIG MED GÄSTER

Hasse Ridderstolpe: sång, congas, fiol

Hasse och Jörgen spelar i gruppen Bamboo Beat och vi kommer bjuda på några svängiga calypsos ur bandets repertoar.

Lasse Olofsson: sång, dragspel, piano

Jörgen och Lasse startade bandet The Shakers i slutet av 70-talet som var verksamt främst i Stockholmsområdet under några år. 1982 gled de isär efter att Lasse börjat spela med Roffe Wikström. Nu efter 40 år blir det återförening på Källör den 20 oktober.

P O Lundin: bas

Kom till Östhammar 2010 och var med i husbandet på Kvarterspumpen. Han blev kvar och har varit med i diverse konstellationer sedan dess.

Varmt välkomna!

Torndelen midsommar 2022

Arbetet med torn­delen

Efter ett uppehåll under vintern ska vi nu samla våra krafter och göra det sista nödvändiga åtgärderna för att kunna öppna vår fina veranda för fester och evenemang.

Vi är lite för få som arbetar med det här och alla har mycket annat som ska hinnas med. Så det vore tacksamt med några armar till så att vi kunde få upp farten.

Hör av dig till aW5mb0BrYWxsb3Iuc2U= eller ring MDcwLTI1MiA0NyAzMg== om du vill komma med på byggruppens kontaktlista. Inget krav på insatser, bara möjlighet att få veta när saker händer så att man kan hänga på om det passar.

Torndelens insida 2022

Under hösten ska byggruppen rusta fasaden mot staden i plan 2 innan ställningen tas ner. Kom gärna och hjälp till med skrapning, målning eller bygge. Alla insatser stora och små är välkomna.

Torndelen 2022
Diplom och bukett

Årets bygde­gårds­förening

Styrelsen för Uppsala läns bygdegårdsdistrikt har beslutat att utse Källör till årets bygdegårdsförening 2019 inom distriktet.

Margareta och Christer mottog utmärkelsen på Uppsaladistriktets årsstämma.