Med anledning av coronaepidemin

Kommittén för Nytta och Nöje vid Bygdegårdsföreningen Källör har beslutat att tillsvidare ställa in samtliga evenemang i föreningens regi. Vi följer utvecklingen och myndigheternas rekommendationer noga, och kommer att återuppta verksamheten så fort som omständigheterna så tillåter. Detta berör inte uthyrningen för privata evenemang, som sker på hyresgästens ansvar.

27/3 - Pubkväll

OBS: Tillsvidare inställt, se ovan.

Pubkväll för medlemmar
fredag 27/3, kl. 18-21.

Inträde: 100 kr. Medlem i bygdegårdsföreningen Källör får ta med en (betalande) gäst. OBS: Föranmälan krävs, senast 23/3 till Ann-Katrin på telefon MDcwLTU2IDgzIDQ3Ng==.

Husband med gäster, försäljning av korv med bröd, öl & vin. Intäkterna går oavkortat till vårt gemensamma arbete med att få Källör ännu finare. Välkomna!

Ulf Johansson Werre

17/4 - Pianoinvigning med Ulf Johansson Werre

OBS: Tillsvidare inställt, se ovan.

Pianovirtuosen och estradören Ulf Johansson Werre inviger det fina gamla pianot som donerats Källör. Underhållning i världsklass när Ulf spelar och berättar om pianostilar från Ragtime till Be-Bop.

För medlemmar i Bygdegårdsföreningen Källör eller Roslagen Swing & Sweet. Du får ta med
dig en gäst. Invigningsbubbel och snacks ingår i entén. Barservering med drycker och snittar.

Källör 17/4, kl. 18:00 - 21:00 | Entré 150 kr/person
 OBS: Föranmälan till Anna-Lena på MDczLTUzNSA3MyA2OQ== krävs senast 15/4, först till kvarn!

24/4 - Konsertkarusellen, Finlandia

OBS: Tillsvidare inställt, se ovan.

Mer information kommer.

30/4 - Valborgsfirande

OBS: Tillsvidare inställt, se ovan.

Mer information kommer.

Arbetet med torn­delen fortsätter!

Under kommunfullmäktige 2018-11-27 åtog sig Östhammars kommun en borgen för ett lån upp till 1MSEK till föreningen. Detta innebar ett stort steg framåt för restaureringen av torndelen. Under 2019 har samtliga fönster till glasverandan tillverkats, glasats, grundats och målats. Nedre delen av sydöstra tornet har färdigställts med panel, fönster, foder, snickerier samt färgsatts enligt plan.

Diplom och bukett

Årets bygde­gårds­förening

Styrelsen för Uppsala läns bygdegårdsdistrikt har beslutat att utse Källör till årets bygdegårdsförening 2019 inom distriktet.

Margareta och Christer mottog utmärkelsen på Uppsaladistriktets årsstämma.