30/4 - Valborgsfirande

Avmarsch från Sjötorget 30 april 18:30 med musikanter och fanbärare över broarna mot Källör. De som vill gå med samlas på Sjötorget innan.

Brasan tänds när tåget når Källörsparken. Där blir det allsång, tal till våren, korv- & fikaförsäljning.

Välkomna!

Torndelen midsommar 2022

Arbetet med torn­delen

Vi har knogat på med att få verandan bruksfärdig under året. I början av hösten kunde vi äntligen städa ut och erbjuda besökare att njuta av den härliga utsikten vid våra evenemang och för våra hyresgäster.

Torndelens insida 2023

Ambitionen att fixa fasaden mot staden i plan 2 hann vi inte med. Vi är lite för få som arbetar med det här, och alla har mycket annat som ska hinnas med. Vi får ta i med nya krafter till våren.

Det vore tacksamt med några armar till, så att vi kunde få upp farten. Kom gärna och hjälp till med skrapning, målning eller bygge. Alla insatser stora och små är välkomna.

Hör av dig till aW5mb0BrYWxsb3Iuc2U= eller ring MDcwLTI1MiA0NyAzMg== om du vill komma med på byggruppens kontaktlista. Inget krav på insatser, bara möjlighet att få veta när saker händer så att man kan hänga på om det passar.

Torndelen 2022
Diplom och bukett

Årets bygde­gårds­förening

Styrelsen för Uppsala läns bygdegårdsdistrikt har beslutat att utse Källör till årets bygdegårdsförening 2019 inom distriktet.

Margareta och Christer mottog utmärkelsen på Uppsaladistriktets årsstämma.