Check­lista då lokalen lämnas

  • Marschaller, lyktljus, etc. är släckta.
  • All elektrisk utrustning är avstängd som tex spisar, kaffekokare, brödrostar och diskmaskin samt förstärkare och datorer.
  • Rester från aska eller fimpar (utomhus), är ordentligt släckta och i obrännbara kärl.
  • Vattenkranar i beredningskök och pentry samt de fem toaletterna är stängda.
  • Inga fönster är öppna och alla fönster är reglade.
  • Sänk värmen till 18 grader (samtliga luftvärmepumpar).
  • Sopor och matavfall lämnas i respektive sopkärl vid byggnadens gavel.
  • Egna borddukar, kökshanddukar med mera tas med av hyresgästen.
  • Burkar, tomglas och kartonger tas med av hyresgästen.
  • All belysning är släckt.
  • Ingen finns kvar i lokalen.
  • Lokalen är låst (två dörrar + altandörr).

Välkommen åter!